Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdivenleri kadar önemli olan vesair bir yapı ise yangın merdiveni kapısı doğrusu (yangın bapsı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi mekân verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı yardımıyla elan risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Uzman mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda epey içli davranışları sergilemektedir.

Yangından korunmayla alakalı aldatmaınacak önlemler ortada evetşamsal örutubet taşıyan tedbirlerden biri de yangın merdivenidir.

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla sınav edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve akıllıca çkırmızıışması önemlidir.

Söz konusu hayat kayıplarının evetşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Sosyete arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik"i mütalaa etmek muhtevain tıklayın.

Gereç: Yangın baplarında çoklukla çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Yangın Bapsı kök amacı insanların pert kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 takım sessiz kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması tehlikeli nakliye avantajları sağlamaktadır.

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak evgin çıkış kapısı yerine bina yamaç aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da Yangın Kapısı özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakarak kucakmimarisı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz zarif kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı henüz buna bağlı olarak daha bozuk olmaktadır.

Cenahımızca yapılan yangın merdivenleri, yangın merdiveni yönetmeliği 2018 koşullarına uygun şık yapılmaktadır. Böylece denetimlerde ve olası yangın felaketlerinde pert görmenizi engellemektedir.

Hiçbir Kanatlı Yangın Bapları; Hareketsiz kanatlı tasarımıyla, daraç mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın simultane emniyetli bir çıkış sağlamlar.

Kaçış yolları ve öteki tedbirler, yangın yahut vesair acil durumlarda emanet eminğinin yalnız vahit bir tedbire dayandırılmayacağı halde tasarlanır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten henüz az yeğleme edilmesinin sebebi insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut muvazene kaybı gibi şeyler evetşayabilmeleridir.

Report this wiki page