Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Montaj: Yangın bapsı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bu doğrultuda ülke de hizmet veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine orantılı bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre mâni olmak için örutubet taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına niye olan atmosfer rahatışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini esenlar.

Yalnızca kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için haber alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Projeye en birebir Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı çın kolaylıkla oluşturulan ve ordu grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

 Işlevsel evetğu derece dekoratif tasarımlara da sahip olan yangın bapları, camlı yangın bapları, evgin çıkış kapıları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bediiyat kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine yönlü olarak imal edilme seçeneklerine de sahiptir.

Tamlanan bu çağ dilimleri bir Yangın Çıkış Kapısı bapnın yangına ne denli müddet dayanacağını tabir etmektedir. Ama bu konuda tetik yetişmek gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 an da dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yönlü yüce birinci sınıf ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

üste, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilgelik verecektir.

Report this wiki page